Грошову допомогу малозабезпеченим сім’ям даватимуть від народження дитини

Гроші
Юлія Обелець27 серпня 2015 о 13:5415041 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Грошову допомогу малозабезпеченим сім’ям даватимуть від народження дитини
Відтепер грошові виплати передбачені й на новонароджену дитину в малозабезпеченій родині.

Грошову допомогу малозабезпеченим сім’ям даватимуть від народження дитиниГрошову допомогу малозабезпеченим сім’ям даватимуть від народження дитини. Фото tsn.ua

Кабінет Міністрів своєю постановою вніс зміни до Порядку призначення і виплати державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям. Про це йдеться на Урядовому порталі.

Як роз’яснили у Мінсоцполітики, досі чинним порядком визначалося здійснення доплат на дітей від 3 до 13 років у розмірі 250 гривень та на дітей від 13 до 18 років у розмірі 500 гривень.

Проте тепер 250 гривень передбачено на дітей не від 3 років, а він дня народження. Пояснюють це метою забезпечення мінімальних гарантій під час перебування у відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.

Водночас із Порядку виключили умову, за якої допомога малозабезпеченим сім’ям досі не призначалася, зокрема у випадку, якщо у власності чи володінні малозабезпеченої сім’ї є земельна ділянка площею понад 0,6 га.

Проект постанови ще доопрацьовують.

До теми – У разі загибелі чи інвалідності волонтера, його родина отримає виплати

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter