Премію від Кабміну для перспективної молоді збільшили до 50 тисяч гривень

Гроші
Юлія Обелець6 квітня 2016 о 08:43966 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Премію від Кабміну для перспективної молоді збільшили до 50 тисяч гривень
Якщо суму премій збільшили, то їхню кількість, навпаки, зменшили. Грошові винагороди планують вручати переважно молоді з областей.

Премію від Кабміну для перспективної молоді збільшили до 50 тисяч гривеньПремію від Кабміну для перспективної молоді збільшили до 50 тисяч гривень. Фото – ink.inforesist.org

Прийняли нову систему вручення премій Кабінету Міністрів молоді за особливі досягнення молоді урозбудові України, зокрема, розмір премії збільшено до 50 000 гривень. При цьому загальний преміальний фонд збільшено до 1 млн. грн., у 5,5 разів, - на цьому Міністр молоді та спорту Ігор Жданов наголосив під час брифінгу в Будинку Уряду 5 квітня. Про це повідомили на Урядовму порталі.

Міністр нагадав, що відповідну постанову прийняли на засіданні Уряду 23 березня - "Про внесення змін до Положення про Премію Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України".

– Ми вдосконалили нормативно-правову базу щодо присудження премій, і тепер більше уваги при їх призначенні приділятиметься молодим громадським та культурним діячам, вченим, спортсменам та іншим, які живуть і працюють у регіонах. Збільшили розмір премії – замість 60 премій по 3 000 грн., тепер буде до 20 премій по 50 000 грн. кожна, - зауважив Ігор Жданов.

До теми – Полтавським спортсменам і тренерам виділили 500 тисяч на стипендії

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter