В Уряді назвали категорії пенсіонерів, яким скасують оподаткування

Гроші
Юлія Обелець20 травня 2016 о 14:45756 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 В Уряді назвали категорії пенсіонерів, яким скасують оподаткування
Скасування оподаткування пенсій, яке передбачене Урядом з 1 травня, стосуватиметься близько 350 тисяч українських громадян.

В Уряді назвали категорії пенсіонерів, яким скасують оподаткуванняВ Уряді назвали категорії пенсіонерів, яким скасують оподаткування. Фото – tsn.ua

Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко розповів, кому першочергово скасують оподаткування пенсій. Про це йдеться на Урядовому порталі.

– Найбільші категорії – це шахтарі, чорнобильці, військові пенсіонери, науково-технічні працівники. Це люди, які мали тривалий стаж роботи і йшли на пенсію із середніх заробітних плат, – сказав він.

Павло Розенко нагадав, що 19 травня Верховна Рада України ухвалила урядовий законопроект про скасування оподаткування пенсій з 1 травня в першому читанні і прийняла рішення, доопрацювати його до другого читання в прискореному режимі.

– У нас є велике сподівання, що вже на наступному пленарному тижні цей проект закону буде ухвалений в цілому, адже Уряд передбачив , що податок із пенсій буде скасований з 1 травня 2016 року. Тобто нам доведеться заднім числом виконувати цей закон, – зазначив Розенко.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter