Гість редакції. Олександр Артеменко розповів про бюджет, повістки депутатам та спогади з Майдану

Гість редакції
Юлія Обелець19 лютого 2015 о 20:002695 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Гість редакції. Олександр Артеменко розповів про бюджет, повістки депутатам та спогади з Майдану
19 лютого у гостях редакції «Коло» побував депутат Полтавської міськради Олександр Артеменко.

Гість редакції. Олександр Артеменко розповів про бюджет, повістки депутатам та спогади з МайдануДепутат Полтавської міськради Олександр Артеменко

Під час інтерв’ю – розповів, як воно бути в опозиції депутатського корпусу Полтавської міськради, оцінив міський бюджет-2015 та поділився спогадами про минулорічні події 19 лютого в Полтаві, коли саме відбувся силовий розгін місцевого Майдану.

Повне інтерв’ю з депутатом міськради на сайті «Коло» опублікуємо згодом, поки що пропонуємо переглянути відеоуривки.

До слова, Олександру Артеменку депутатське посвідчення вручили під час сесії Полтавської міськради 12 липня 2013 року. Представник, тоді міської організації «Фронт змін», нині «Народного фронту» потрапив до міської ради замість свого попередника Андрія Мартенса.

Олександр Степанович – учасник місцевого Майдану. 19 лютого 2014 року, в день силового розгону мітингувальників, він також був біля облдержадміністрації, тож поділився спогадами.

Гість редакції. Олександр Артеменко розповів про бюджет, повістки депутатам та спогади з Майдану

Під час інтерв'ю депутат запросив всіх небайдужих долучитись до вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні завтра, 20 лютого.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter