Аеропорт «Полтава» збираються відкрити для рейсів low-cost

Влада
Ольга Матвієнко23 грудня 2015 о 16:421525 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Аеропорт «Полтава» збираються відкрити для рейсів low-cost
Тарифи на польоти обговорюють у Міністерстві інфраструктури.

Аеропорт «Полтава» збираються відкрити для low-costАеропорт «Полтава». Фото – poltavske.tv

Аеропорт «Полтава» реанімують, зробивши його low-cost-аеропортом із дешевими тарифами перельотів. Про це на засіданні постійної комісії обласної ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, енергозбереження, транспорту та зв’язку розповів перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Пісоцький, повідомили на офіційному сайті облдержадміністрації.

– Ми повинні зробити аеропорт «Полтава» міжнародним лоукостом. При цьому буде вкрай низька плата за проїзд. Адже low-cost – це включення в ціну квитка тільки перельоту з пункту А в пункт Б. Решта витрат оплачується окремо. Втім на безпеку перельотів це ніяк не вплине. Нині триває узгодження тарифних планів із Міністерством інфраструктури, – зазначив Андрій Пісоцький.

Із обласного бюджету на відновлення аеропорту планують виділити близько 2 млн грн. Нагадаємо, що раніше в облдержадміністрації говорили про іноземних інвесторів, які готові вкластися у модернізацію полтавського аеропорту.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter