Інвестори готові вкладати гроші в аеропорт «Полтава»

Влада
Ольга Матвієнко20 листопада 2015 о 09:211386 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Інвестори готові вкладати гроші в аеропорт «Полтава»
Над проблемою аеропорта працюють працівники консалтингової компанії.

Інвестори готові вкладати гроші в «Аеропорт-Полтава»Аеропорт «Полтава». Фото – poltavske.tv

На прес-конференції заступника голови Полтавської облдержадміністрації Андрія Пісоцького обговорили проблему функціонування аеропорту «Полтава», повідомили на офіційному сайті ОДА. Для його запуску потрібно зо два десятки мільйонів доларів. Втім є інвестори, як вітчизняні, так і закордонні, наприклад, з Китаю, які готові вкладати сюди кошти.

– Нам потрібно якомога більше зберегти інфраструктурних об’єктів, оскільки за досвідом країн, де вже відбулася економічна криза, після цього починається зростання економіки. Тому ми повинні до цієї точки зростання зберегти всі наші інфраструктурні об’єкти, і аеропорт в тому числі,– зауважив Андрій Пісоцький.

Уже зараз над об’єктом працюють представники консалтингової компанії, кажуть – Полтава буде альтернативою тому ж самому «Борисполю» і Харківському аеропорту. По-перше, літати з Полтави буде дешевше, а по-друге, Полтавщина є цікавою з точки зору туристичної.

Читайте також: Аеропорт «Полтава» в очікуванні директора і пасажирів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter