Мітинг у Полтаві: активісти нагадали владі, суддям та прокуратурі про люстрацію (відео)

Влада
Юлія Обелець14 серпня 2014 о 14:372045 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мітинг у Полтаві: активісти нагадали владі, суддям та прокуратурі про люстрацію (відео)
Обурені безвладдям жителі Полтавщини приїхали до обласного центру нагадати всім представникам різних гілок влади про люстрацію.

Дійство розпочалось 14 серпня зранку біля обласної прокуратури. До 100 активістів з різних районів Полтавського краю з’їхались на мітинг, озброївшись плакатами. До них вийшов заступник прокурора області Юрій Кравченко. Люди висловили йому свою недовіру і вимагали люстрації. Найбільше було підприємців з Кобеляк, яким правоохоронні органи не дають нормально працювати на ринку. Помітили журналісти активістів з Нових Санжар, Кременчука та Козельщини.Активісти з Полтавщини нагадали владі, суддям та прокуратурі про люстрацію (відео)

Представник прокуратури записав усі питання і претензії розлюченої громади і запросив всіх на прийом в понеділок.

– Ми вимагаємо також відновити конкурси на посади, щоб обирали нових очільників лише через громадські слухання. Підемо сьогодні в Октябрський районний суд Полтави і нагадаємо суддям, що теж можемо влаштуємо народну люстрацію. Завершимо все під ОДА, де теж нагадаємо чиновникам, що вони найманці і народні слуги, а господарі – народ, – пояснив на початку дійства Олександр Лещенко, представник «Майдан Полтавщина».

Хода мітингуючи завершилась близько 15 години, після відвідин і перемовин з представниками обласної влади в облдержадміністрації.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter