Антимонопольний комітет Полтавщини допускає зниження тарифу на проїзд (відео)

Влада
Надія Труш9 липня 2015 о 13:1216801 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Антимонопольний комітет Полтавщини допускає зниження тарифу на проїзд (відео)
Володимир Оніщенко заявив, що тарифи на проїзд у міському та приміському громадському транспорті необґрунтовано завищені.

Володимир Оніщенко,
голова АМК України. Фото Надії Кучер

Голова Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України вважає, що ціна на проїзд у міському громадському транспорті не зовсім обґрунтована. Про це Володимир Оніщенко заявив на прес-конференції, яка відбулася у облдержадміністрації сьогодні, 9 липня.

33 перевізника наразі надають полтавцям послуги, вартість яких необґрунтована.

– Деякі автоперевізники на приміських автобусних маршрутах загального користування здійснюють перевезення пасажирів із травня поточного року за тарифом 45 копійок за кілометр, – зазначив Оніщенко. – Це встановлений Полтавською обласною радою тариф, але він економічно не обґунтований. При цьому облік пасажиропотоку не ведеться, а економічні розрахунки узагалі відсутні, як стало відомо від автомобільних перевізників.

Аналогічна ситуація і щодо міського громадського транспорту. Нагадаємо, у травні під галас і бійку підняли ціну на проїзд. Поки ж в обласному центрі намагаються з’ясувати доцільність підняття тарифів, у регіонах Полтавщини активно підіймають вартість проїзду. Зокрема, у Глобиному проїзд підняли до 5 гривень.

Більше інформації про перевезення та тарифи у місті і області з’явиться на нашому сайті пізніше, слідкуйте за оновленнями.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter