Човновий спростував, що його кандидатуру висуватимуть на голову Київської райради у Полтаві (Відео)

Влада
Ольга Правденко8 грудня 2015 о 17:291485 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Човновий спростував, що його кандидатуру висуватимуть на голову Київської райради у Полтаві (Відео)
Сесія Київської районної у місті Полтава ради відбудеться 11 грудня.

Човновий спростував, що його кандидатуру висуватимуть на голову Київської райради у ПолтавіВіктор Човновий

Нагадаємо, що нині лідери різних політичних партій, які зайшли у райради, визначаються з кандидатурами на посаду голів та їхніх заступників. Зокрема, Юліан Матвійчук, лідер місцевого осередку партії "Свобода", розповів журналісту "Кола", що Київську райраду, імовірно, очолить Віктор Човновий.

Віктор Човновий уже був головою цієї районної ради, він входив до складу "Партії Регіонів", нині член партії "Рідне місто". Ще раніше Віктор Петрович був членом БЮТу.

Cьогодні, 8 грудня, Човновий прийшов на сесію Ленінської районної ради, де обирали голову. Ним став Вадим Дробітько, який уже очолював райраду попереднього скликання.

Човновий пояснив, що прийшов на сесію, як мешканець району та в ексклюзивній розмові з розповів "Колу" про перспективи його обрання на очільника Київської райради.

– В інтернет-мережах обговорюються можливі варіанти та конфігурації, що може відбуватися в районних рад. прозвучало і моє прізвище, але не з уст представників "Рідного міста", це висловили представники ВО "Свобода", а звідки в них така інформація я просто не знаю, – зазначив він.

На питання чи хотів би він очолити районну раду, Човновий відповів ухильно.

– Для того, щоб очолити необхідно консолідувати таку кількість партій, тоді є шанс очолити районну раду. Я не знаю на сьогодні такого кандидата, тому що не бачу поки що консолідації в жодній районній раді. У нас (в Київській районній раді, авт.) 9 партій, в Октябрській раойонній раді – 10. Поки що я не чув, щоб представники всіх цих політичних сил змогли домовитися і висунути одну кандидатуру, яка б очолила увесь цей політичний бомонд.

Віктор Човновий вважає, що незважаючи на такий плюралізм, депутати районних рад працюватимуть на користь громади. На разі їх роз’єднує лише питання обрання голови. Детальніше дивіться на відео.

Текст – Ольга Правденко

Відео – Андрій Іванов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter