Голова Полтавської ОДА перевірить роботу страхової компанії «Лікарняна каса Полтавщини»

Влада
Юлія Обелець13 січня 2015 о 08:081946 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Голова Полтавської ОДА перевірить роботу страхової компанії «Лікарняна каса Полтавщини»
З проханням перевірити діяльність страхової компанії «Лікарняна каса Полтавщини» звернувся активіст Андрій Храмов під час апаратної наради 12 січня.

Голова Полтавської ОДА перевірить роботу страхової компанії «Лікарняна каса Полтавщини»Перевірять роботу страхової компанії «Лікарняна каса Полтавщини». Фото verem.com.ua

– У Полтаві на території міської поліклініки №4 працює страхова компанія «Лікарняна каса Полтавщини», – розповів він. – За нашою інформацією, за весь час її існування міська податкова ні разу не проводила перевірку. У цієї компанії мільйонний обіг, з яких ні копійки не надходило до бюджету міста. Адже ця страхова компанія з самого початку видає себе за благодійний фонд. Як представник громади, прохаю Вас створити комісію і провести перевірку.

На таке повідомлення Валерій Головко, голова Полтавської облдержадміністрації, подякував і доручив підлеглим провести перевірку з цього питання.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter