Очільник Полтавщини говоритиме з Жеваго про проблеми "Фінанси та кредит" і кадетський корпус

Влада
Надія Труш2 квітня 2015 о 13:142827 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Очільник Полтавщини говоритиме з Жеваго про проблеми "Фінанси та кредит" і кадетський корпус
Валерій Головко і Костянтин Жеваго зустрінуться в Києві.

Головко вкотре домовлятиметься із Жеваго про ремонт багатостраждального кадетського корусу

Про це повідомила на брифінгу з актуальних соціально-економічних та суспільно-політичних питань області Надія Діденко, радник голови Полтавської ОДА.

– Завтра, 3 квітня, голова облдержадміністрації зустрічатиметься із Костянтином Жеваго. Буде порушено чимало питань, зокрема, щодо діяльності полтавського відділення банку "Фінанси та кредит" (Жеваго – власник банку "Фінанси та кредит" - прим.). Мова йтиме про ті проблеми, які виникають як у підприємств, установ та організацій, які співпрацюють із цим банком, так і у пересічних клієнтів.

Інше актуальне питання стосуватиметься реконструкції будівлі кадетського корпусу. Нагадаємо, влада області переконана, що існування історичної будівлі залежить виключно від інвестора – Полтавщині ремонт не під силу. Три місяці тому Валерій Головко заявив, що меценатом для відновлення кадетського корпусу може стати Жеваго. У будівлі хочуть зробити позашкільний заклад. Нагадаємо, допомогти із ремонтом корпусу мільйонер Жеваго збирається уже 5 років.

Результати розмов з одним із найзаможніших українських політиків і бізнесменів Головко озвучить на апаратній нараді, яка відбудеться 6 квітня.

До теми: Нацбанк оголосив неплатоспроможними 39 українських банків.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter