Голова Полтавської ОДА вважає, що начальник Держземагенства області повинен піти

Влада
Ольга Матвієнко31 березня 2015 о 14:2919961 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Голова Полтавської ОДА вважає, що начальник Держземагенства області повинен піти
Валерій Головко припускає, що Ярослав Сколота пов’язаний із корупцією у відомстві.

Голова Полтавської ОДА вважає, що начальник Держземагенства області повинен пітиГолова Полтавської ода вважає, що Ярослав Сколота має піти із посади. Фото Надії Кучер

Голова Полтавської ОДА Валерій Головко заявив, що Ярослав Сколота повинен звільнитися. Так він відреагував на численні скарги людей на дії виконуючого обов’язки начальника Головного управління ДержземагентстваУкраїни у Полтавській області Ярослава Сколоти.

Про це повідомили у прес-службі ОДА.

Нагадаємо, що минулого тижня біля Головного управління Держземагентства України в Полтавській області відбулася акція протесту обурених фермерів та представників органів місцевого самоврядування. Люди протестували проти корупційних оборудок та тіньових схем, які нині процвітають при вирішенні земельних питань.

У зв’язку з цим минулого тижня голова Полтавської ОДА Валерій Головко звернувся листом до віце-прем’єр-міністра Геннадія Зубка з проханням втрутитися у дану ситуацію і звільнити людину, яка викликає спротив громадськості та фактично займається дерибаном землі в області.

Вчора Валерій Головко провів апаратну нараду, на яку Ярослав Сколота не з’явився. Натомість критику довелося вислуховувати заступнику начальника Олександру Шилу.

На думку голови Полтавської ОДА, головна корупційна складова в Держземагентстві України в Полтавській області, на яку, власне, й скаржаться фермери, сільські голови, голови РДА, пов’язана з однією людиною – керівником управління. Єдиний спосіб побороти корупцію у даній структурі – докорінно змінити керівництво, призначивши на посаду професійного, відповідального і чесного фахівця.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter