Голова Полтавської ОДА задоволений призначенням нових керівників двох департаментів

Влада
Надія Труш8 квітня 2015 о 09:521672 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Голова Полтавської ОДА задоволений призначенням нових керівників двох департаментів
Валерій Головко висловив задоволення призначенням нових керівників Управління капітального будівництва та Департаменту освіти і науки.

Голова Полтавської ОДА задоволений призначенням нових керівників двох департаментівВалерій Головко

На думку Головка, Тимофій Голбан і Євгеній Ленський – це чиновники на своєму місці.

– Я прийняв для себе рішення, що якщо говоримо, мовляв, повинна прийти людина, яка безпосередньо працювала у системі середньої освіти, то пан Ленський дуже ефективний менеджер. Якщо взяти його роботу на чолі директора школи №7, гадаю, коментарі зайві, його робота була дуже успішною. Людина прийшла зі своїм баченням та чіткою концепцією. Через два-три місяці побачимо, як Ленський проведе підготовку до відпочинку школярів та як віднесеться до впровадження адміністративно-територіальної реформи, – сказав Головко.

Стосовно Тимофія Голбана голова облдержадміністрації під час звіту про 100 днів на посаді заявив, що разом із новим начальником капбудівництва отримав "два в одному".

– Він людина, яка досить фахово розуміється на будівництві, хоча й не має будівельної освіти. Але має досвід роботи у структурі, яка перевіряла будівництво.

На прикладі роботи новопризначених чиновників Головко збирається відкрити полтавцям секрети корупції у ОДА.

– Завдяки цим людям я покажу, що узагалі відбувалося корупційне у цих двох департаментах, – зауважив Валерій Головко.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter