Аеропорт «Полтава» в очікуванні директора і пасажирів (ФОТО, ВІДЕО)

Суспільство
Ольга Матвієнко31 липня 2015 о 18:242789 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Аеропорт «Полтава» в очікуванні директора і пасажирів (ФОТО, ВІДЕО)
​Журналісти показали, як зараз виглядає колись прибутковий аеропорт «Полтава».

Журналісти ГромадськогоТБ.Полтава побували в аеропорту «Полтава», розташованому за 7 кілометрів на захід від міста поруч з трасою Київ-Полтава, та подивилися на стан, у якому зараз перебуває даний об’єкт.

Аеропорт Полтава в очікуванні директора і пасажирівАеропорт «Полтава». Фото – poltavske.tv

– Велике спорожніле приміщення, відсутність пасажирів, непрацюючі табло, поодинокі працівники, що снують коридорам, та покинута каса – побачена картина переносить у минуле на кілька десятків років, – пише видання.

Аеропорт «Полтава» не приймає рейсові літаки з 1998 року. Нині на його базі здійснюються лише чартерні рейси.

Із часу розпаду Радянського Союзу комунальне підприємство аеропорт «Полтава» є збитковим та утримується на дотаційні кошти. На забезпечення роботи підприємства держава виділяє близько 2 млн грн на рік.

Нагадаємо, у травні 2015 року Полтавська обласна рада прийняла Програму підтримки обласного комунального підприємства «Аеропорт – Полтава» на 2015-2016 роки. Окрім того, були вжиті заходи по сплаті та погашенню заборгованості з виплати заробітної плати.

У Полтавській ОДА обіцяють найближчим часом оголосити відкритий конкурс на посаду директора аеропорту «Полтава».

Фото – poltavske.tv

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter