Каплін пропонує обміняти міського голову Полтави на Надію Савченко

Влада
Ольга Матвієнко31 січня 2015 о 15:041747 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Каплін пропонує обміняти міського голову Полтави на Надію Савченко
Народний депутат Сергій Каплін запропонував обміняти «завербованого ФСБ Мамая» на Надію Савченко.

Каплін пропонує обміняти міського голову Полтави на Надію СавченкоКаплін пропонує обміняти Мамая на Савченко. Фото – www.unn.com.ua

Народний депутат Сергій Каплін запропонував обміняти «завербованого ФСБ Мамая» на полонену льотчицю Надію Савченко.

У ході баталій, які зараз відбувають у Полтавській міській раді народний депутат Сергій Каплін висловив припущення, що міський голова Олександр Мамай та деякі депутати були завербовані ФСБ і є її агентами.

– Зараз Мамай і деякі депутати підняли меч над Полтавою і ми повинні цьому протистояти, – цитує слова народного депутата журналіст Олег Апостолов, який зараз знаходиться на місці подій.

Висловивши таку думку, Сергій Каплін запропонував обміняти Олександра Мамая на полонену льотчицю Надію Савченко.

Тим часом депутат міської ради Олександр Артеменко повідомив, що сьогодні міський голова перебуває у Харкові. Каплін до цього додав, що на противагу дзвінкам активістів, які намагаються скликати депутатів до міської ради на позачергову сесію, Мамай може їх обдзвонювати і наказувати до міської ради не приходити.

Нині у Полтавській міськраді знаходиться народний депутат Каплін, сім депутатів міської ради і близько двох сотень активістів. Також серед присутніх є молоді люди у балаклавах, які представилися «Автономними націоналістами».

За словами журналіста «Коло», чисельність активістів значно зменшилася, порівняно із початком пікету. Правопорядок у блокованій активістами адмінбудівлі підтримують близько 10 міліціонерів.

Також повідомляється, що рух транспорту навколо корпусного парку відновлений.

Нагадаємо, що міський голова Полтави Олександр Мамай наклав вето на рішення сесії міської ради і призначив переголосування з питання визнання Росії агресором, а самопроголошені ЛНР і ДНР – терористичними організаціями.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter