Мітингувальники зайшли в адмінбудівлю Полтавської міськради і поставили вимогу (оновлено)

Скандали
Юлія Обелець31 січня 2015 о 13:522583 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мітингувальники зайшли в адмінбудівлю Полтавської міськради і поставили вимогу (оновлено)
Обурені учасники мітингу зайшли в будівлю Полтавської міськради і вимагають скликати сьогодні, 31 січня, позачергову сесію.

Мітингувальники зайшли в адмінбудівлю Полтавської міськради і поставили вимогуМітингувальники зайшли в адмінбудівлю Полтавської міськради і поставили вимогу. Фото p-p.com.uaНагадаємо, з 12 години люди, обурені невизнанням депутатами Полтавської міськради Росії країною-агресором, зібрались на мітинг.

–Тепер всі учасники мітингу, за закликам нардепа Сергія Капліна, увійшли в адмінбудівлю, – передає з місця події Олег Апостолов. – Частина залишилась в холі, частина зайшла в сесійну залу. Депутати міськради Артеменко та Шамота, а також нардеп, заявили, що необхідно саме сьогодні скликати позачергову сесію і переглянути рішення, яке спричинило протест громади. Для цього вони обдзвонюють депутатів.

Згодом пікетувальники перекрили дорогу перед міськрадою і зауважили:

– Не підемо звідси, доки не виженуть депутатів-зрадників з міськради.

Тим часом міський голова розпорядився скликати сесію 3 лютого, аби переголосувати

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter