Міський голова Полтави розпорядився переголосувати за визнання Росії країни-агресором 3 лютого

Влада
Юлія Обелець31 січня 2015 о 14:171888 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Міський голова Полтави розпорядився переголосувати за визнання Росії країни-агресором 3 лютого
Міський голова заветував рішення про не підтримання звернення ВР до ООН щодо Росії, ЛНР та ДНР. Рішення хоче переглянути на позачерговій сесії, 3 лютого.

Мер Полтави ветував скандальне рішення щодо країни-агресора і скликає позачергову сесіюОлександр Мамай ветував скандальне рішення щодо РФ, ДНР та ЛНР. Фото Олега АпостоловаМіський голова Олександр Мамай видав розпорядження про зупинення рішення щодо не прийняття рішення «Про підтримку звернення Верховної Ради до Організації Об'єднаних Націй та інших міжнародних інституцій про визнання Російської Федерації державою-агресором, а так звані ДНР і ЛНР – терористичними організаціями». Про це сьогодні повідомили на сайті Полтавської міськради.

У розпорядженні зазначається, що фактично 30.01.2015 під час сесії міської ради не було подано проекту рішення, у зв'язку з чим депутати міської ради не мали фактичного змісту заяви, і тому голосування з даного питання не відображає дійсного волевиявлення депутатів Полтавської міської ради шостого скликання.

Крім того, зазначається в розпорядженні, при розгляді даного питання допустили порушення обов'язкових до виконання приписів розділу IV Регламенту Полтавської міської ради шостого скликання «Порядок підготовки і розгляду питань на пленарних засіданнях ради», а саме: недотримання встановленої Регламентом Полтавської міської ради шостого скликання форми проекту рішення Полтавської міської ради, відсутності факту розгляду проекту рішення ради постійними комісіями, відповідними органами, посадовими особами тощо.

Окрім того, в документі йдеться про скликання позачергової сорок восьмої сесія Полтавської міської ради шостого скликання 3 лютого 2015 року о 10-ій годині у залі засідань Полтавської міської ради (м. Полтава, вул. Жовтнева, 36).

На ній депутатами повинні повторно розглянуте рішення «Про підтримку звернення Верховної ради до Організації Об'єднаних Націй та інших міжнародних інституцій про визнання Російської Федерації державою-агресором, а так звані ДНР і ЛНР - терористичними організаціями».Мер Полтави ветував скандальне рішення щодо країни-агресора і скликає позачергову сесію

Мер Полтави ветував скандальне рішення щодо країни-агресора і скликає позачергову сесію

Тим часом під стінами міськради відбувається акція протесту. Активісти вимагають перерозглянути скандальне рішення сьогодні, 31 січня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter