Мамай був тверезим, коли в’їхав у натовп

Влада
10 липня 2015 о 18:081474 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мамай був тверезим, коли в’їхав у натовп
Міський голова говорить, що його спровокували на вчинок.

Мамай був тверезим, коли в’їхав у натовпМамай наїхав на людей, бо його спровокували. Фото Надії Кучер

Міський голова Олександр Мамай після сесії міської ради, яку провели за півтори години із другої спроби, дав прес-конференцію. Зокрема, пояснив журналістам деякі обставини ДТП, яке сталося сьогодні на подвір’ї міської ради.

За словами Олександра Мамая, він пройшов медичну експертизу.

– Я був тверезим, не знаходився у стані афекту або під впливом наркотичних речовин. Але я сумніваюся у здоров’ї та адекватності Сергія Капліна, подивіться на його очі, – сказав Мамай. – Я написав заяву до міліції, у якій стверджую, що мене спровокували на такі дії. Можливо частина моєї вини є, але це з’ясують правоохоронні органи. Я себе винним не вважаю. Інцидент стався на території міської ради, під час сесії, коли я виконував посадові обов’язки. Каплін заважав повноцінному виконанню обов’язків, він першим мене вдарив, тому Каплін теж має відповідати за те, що сталося.

Згадав міський голова і те, як Сергій Каплін ще взимку вирубував двері до його кабінету сокирою. Відповідно до постанови суду, Сергій Каплін мав відшкодувати вартість зіпсованого майна, але так цього і не зробив.

Також Олександр Федорович вважає, що саме через Капліна робота міської ради була призупинена, через що депутати були вимушені працювати понаднормово. Тому він, міський голова, проситиме про відшкодування.

Надія Кучер

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter