Мер Полтави пообіцяв 2015 року першочергово відремонтувати дорогу на Червоний Шлях

Влада
Юлія Обелець2 лютого 2015 о 10:101993 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мер Полтави пообіцяв 2015 року першочергово відремонтувати дорогу на Червоний Шлях
Олександр Мамай пообіцяв на бюджетній сесії міськради, що тільки Держказначейство пропустить гроші на дорогу, відремонтують першою дорогу на Червоний Шлях.

Мер Полтави пообіцяв 2015 року першочергово відремонтувати дорогу на Червоний ШляхСкандальна вулиця на Червоний Шлях ,яку прозвали в народі "серпантин"Під час сесії Полтавської міськради виникла дискусія щодо виділення коштів на зведення спорткомплексу з басейном, в районі школи №11. Про те, що його будівництво не на часі, зауважив депутат Олександр Артеменко. Присутня на сесії Оксана Яковлєва, селищний голова Червоного Шляху, вислухавши все це, в черговий раз нагадала про проблемну вулицю, якою діти добираються до школи. Вона запропонувала її відремонтувати коштами, виділеними на басейн.

Почувши це, Олександр Федорович почав пояснювати необхідність в Полтаві такого басейну. А потім пообіцяв:

– Як тільки Держказначейство пропускає гроші на дороги, я гарантую, в першу чергу розпочинаємо ремонт дороги на Червоному Шляху.

Також міський голова порекомендував звернутись їй до депутатів Шамоти та Артеменка, аби вони посприяли роботі Держказначейству з цього питання, так як представляють правлячі політичні сили.

– Ми це чуємо вже 3 роки, – так відреагувала на обіцянку очільника міста Оксана Яковлєва.

Прокоментував ситуацію взявся і депутат Григорій Сахно. Він також розповів про проблему Держказначейства.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter