У Полтаві не знайшли землі для учасників АТО – пропонуватимуть біля сіл і річки

АТО
Надія Труш27 березня 2015 о 11:471719 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві не знайшли землі для учасників АТО – пропонуватимуть біля сіл і річки
​У Полтаві вільних ділянок не знайшлося, чого й слід було очікувати. Тож землю бійцям АТО запропонують за межами міста.

У Полтаві не знайшли землі для учасників АТО – пропонуватимуть біля сіл і річкиУ Полтаві вільних земельних ділянок для учасників АТО не знайшли. Фото – www.volynpost.com

2400 ділянок збираються надати на території Тахтаулівської сільської ради.

110 га вільної землі для полтавських учасників антитерористичної операції знайшли поблизу селища Івонценці, ще 167,82га – поблизу селища Тахтаулове.

Нагадуємо, землю для учасників АТО роздають у селах, влада розводить руками: у місті землі немає. Мер Олександр Мамай пояснював це так: навіть якщо знайдеться земельна ділянка у місті, інші ображатимуться, що її не отримали саме вони.

Проте, як показує досвід одного із учасників АТО, отримати землю у межах міста – нереально.

Тож рішення про надання землі в приміській зоні розглядатимуть на 49 сесії шостого скликання Полтавської міськради. Відповідний проект рішення "Про надання земельних ділянок учасникам антитерористичної операції для індивідуального житлового будівництва та ведення індивідуального садівництва" опублікували на сайті міськради.

Крім того, міська влада збирається прохати у обласної передбачити з держбюджету чи обласного фінанси на проектування та виконання робіт з інженерної підготовки території поблизу селища Лісок біля річки Коломак. Там планують комплексну забудову для індивідуального житлового будівництва площею 7,5 га.

До теми: Які документи слід мати учаснику АТО, щоб отримати земельну ділянку

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter