Міський голова Полтави депутату: «Красти також потрібно вміти» (відео)

Влада
Юлія Обелець27 листопада 2014 о 13:122084 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Міський голова Полтави депутату: «Красти також потрібно вміти» (відео)
Міський голова Мамай та депутат міськради Шамота в суперечці щодо грошової допомоги для бійців АТО дійшли до того, хто вміє красти, а хто ні.

Міський голова Полтави депутату: «Красти також потрібно вміти» (відео)

Під час другого засідання сесії міськради знову дискутували щодо 3 мільйонів гривень, які ще в липні виділили для бійців АТО.

Депутат Шамота під час виступу наполягав, аби міський голова підписав платіжки і не затягував це питання до того моменту, коли закінчиться термін проведення тендерів. Олександр Мамай в черговий раз наголошував на тому, що чекає лише відповідних дій від УМВС. До дискусії долучились й інші депутати та начальник бюджетно-фінансового управління міськради. До чого договорились – далі на відео.

До речі, під час дискусії Олександр Мамай поставив питання Олександру Шамоті – «де брати кошти і чого він такий бідний, якщо такий розумний?» На що депутат відповів, зауваживши, що такий бідний, бо «не крав». У свою чергу очільник Полтави відповів: «Так і красти також потрібно вміння».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter