Міський голова Полтави розпорядився скликати сесію: питання

Влада
Юлія Обелець19 квітня 2016 о 12:312127 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Міський голова Полтави розпорядився скликати сесію: питання
Поки що на розгляд міськради винесли 40 питань.

Міський голова Полтави розпорядився скликати сесію: питанняМіський голова Полтави розпорядився скликати сесію

27 квітня о 10 годині повинна розпочатись четверта сесія Полтавської міськради сьомого скликання. Про це йдеться у розпорядженні міського голови Олександра Мамая, опублікованому на сайті Полтавської міськради.

Перелік питань:

1. Про вступ до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціації міст України».

2. Про участь першого заступника міського голови Шевченка М.В. в установчій конференції Полтавської обласної Асоціації органів місцевого самоврядування.

3. Про внесення змін до показників міського бюджету на 2016 рік.

4. Про затвердження Програми покращення умов обслуговування платників податків міста Полтави та збільшення надходжень до Державного і місцевого бюджетів на 2016-2018 р.р.

5. Про надання згоди на розміщення опор ПЛ 110кВ та дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок по пров.Великому.

6. Про надання згоди на розміщення опор ПЛ 110кВ та дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок по пров.Заячому, вул.Новозіньківській та вул.Зіньківській.

7. Про надання згоди на розміщення опор ПЛ 110кВ та дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок по вул.Зіньківській.

8. Про надання згоди на розміщення опор ПЛ 110кВ та дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок по вул.Дружби та вул.Глібова.

9. Про затвердження проектів розподілу територій, визначення меж або впорядкування існуючих землеволодінь та землекористувань у м.Полтава.

10. Про внесення змін до рішення п’ятдесятої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 10.07.2015 «Про надання згоди на об’єднання земельних ділянок по вул.Заводській, 12а,12б».

11. Про надання згоди на розміщення опор ПЛ 110кВ та дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок по пров.Спортивному та вул.Харчовиків.

12. Про розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності.

13. Про надання комунальному закладу «Полтавська дитячо-юнацька спортивна школа №3 з плавання» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Фрунзе,11а.

14. Про внесення змін до рішення позачергової другої сесії Полтавської міської ради сьомого скликання від 25.02.2016 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок по вул.Сінній,20а для експлуатації та обслуговування громадського будинку (мечеті)».

15. Про продовження права користування земельними ділянками ПАТ «Полтаваобленерго».

16. Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою юридичним та фізичним особам.

17. Про надання земельних ділянок, передачу в користування та продовження права користування земельними ділянками.

18. Про врегулювання окремих питань щодо власності на земельні ділянки.

19. Про надання дозволу з проведення експертної грошової оцінки.

20. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Полтава, що підлягають приватизації у 2016 році.

21. Про внесення змін до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою м. Полтави на 2016 рік.

22. Про затвердження Програми капітального ремонту ліфтів у житлових будинках комунальної власності м. Полтава на 2016-2020 роки.

23. Про затвердження у новій редакції статуту КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СПЕЦКОМБІНАТ ПОХОРОННО-РИТУАЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ».

24. Про затвердження у новій редакції статуту КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕКОРАТИВНІ КУЛЬТУРИ» ПОЛТАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

25. Про затвердження у новій редакції статуту КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РЕМЛІФТ» ПОЛТАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

26. Про передачу майна.

27. Про внесення змін до міської програми «Безпечне житло» на 2012-2016 роки.

28. Про питання реалізації Програми соціального забезпечення та соціального захисту населення м.Полтава «Турбота» по виплаті за пільговий проїзд окремих категорій громадян.

29. Про затвердження Порядку розрахунку відшкодування витрат за пільговий проїзд у тролейбусах КП «Полтаваелектроавтотранс» учнів загальноосвітніх шкіл м. Полтава до місця навчання і додому по Програмі соціального забезпечення та соціального захисту населення м. Полтава «Турбота».

30. Про затвердження Порядку організації відпочинку (з наданням оздоровчих послуг) в санаторно-курортних закладах демобілізованих військовослужбовців, які проходили службу в районах проведення антитерористичної операції та членів їх сімей (дружина (чоловік), неповнолітні діти) в 2016 році.

31. Про затвердження положення про реалізацію проекту «Молодь для міста» по соціальній підтримці дітей та молоді пільгових категорій м. Полтава і сприяння їх тимчасовій зайнятості у вільний від навчання час, в період літніх канікул.

32. Про затвердження статуту Комунального закладу «3-я міська клінічна лікарня м. Полтави» Полтавської міської ради.

33. Про затвердження договорів про пайову участь у розвитку інфраструктури м.Полтава.

34. Про затвердження «Програми економічного і соціального розвитку м.Полтава на 2016 рік».

35. Про внесення змін та доповнень до Програми соціального забезпечення та соціального захисту населення м. Полтава «Турбота» на 2016 рік.

36. Про внесення доповнень до Програми зайнятості населення міста Полтави на період до 2017 року та її доповнень.

37. Про внесення змін до рішення позачергової другої сесії Полтавської міської ради сьомого скликання від 25 лютого 2016 року «Про здійснення повноважень, що належать до відання виконавчих органів міських рад та про структуру виконавчих органів ради, їх загальну чисельність та витрати на утримання».

38. Про розподіл обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, першим заступником міського голови, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів та заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючим справами виконавчого комітету Полтавської міської ради у новій редакції.

39. Про внесення змін до рішень сесій Полтавської міської ради та затвердження положень.

40. Про створення тимчасової комісії міської ради з питань ефективного розвитку міжнародного співробітництва.

Нагадаємо, 19 ківітня проходить сесія Полтавської обласної ради

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter