На Полтавщині у селах відкрили дві нові соціальні аптеки «Полтавафарм»

Влада
Юлія Обелець1 червня 2016 о 15:531022 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині у селах відкрили дві нові соціальні аптеки «Полтавафарм»
У Рибцях під Полтавою та у Опішнянській лікарні Зіньківського району відкрили довгоочікувані аптеки.

На Полтавщині у селах відкрили дві нові соціальні аптеки «Полтавафарм»На Полтавщині у селах відкрили дві нові соціальні аптеки «Полтавафарм». Фото – oblrada.pl.ua

У Рибцях без аптеки жили близько 7 років. До найближчої – 6 кілометрів.

«Наблизити якісні аптечні послуги до кожного полтавця» – під таким девізом у Рибцях відкрили аптеку КП «Полтавафарм», – повідомили в прес-службі Полтавської облради.

31 травня заклад спільно презентували представники міської та обласної влади.

– За останні два роки на Полтавщині мережа "Полтавафарм" скоротилась на 10 аптечних закладів. Завдяки наполегливій роботі 2 аптеки ми відкриваємо для потреб селян – і це серйозний результат. І це соціальні аптеки, у яких націнка на ліки буде складати 10-15 відсотків. Всі зароблені гроші ми використовуємо для впровадження соціальних проектів, підвищення соцстандартів. Так сьогодні вже вдалося збільшити зарплату всім працівникам підприємства на 10%, – зауважив керівник КП «Полтавафарм», депутат обласної ради Валерій Прядко.

Ще одну аптеку відкрили у Опішнянській лікарні Зіньківського району. На черзі – великий заклад у центрі селища, який буде забезпечувати потреби 7 тисяч місцевих мешканців.

– А усього в планах розширення мережі «Полтавафарм» –10 нових аптечних закладів до кінця року у селах, які найбільше їх потребують – розповів голова обласної ради Олександр Біленький – Саме соціальна місія – визначальна у діяльності КП «Полтавафарм». Сьогодні на базі цієї мережі ми впроваджуємо пільгові програми, зокрема, для учасників АТО, ветеранів війни, які мають змогу придбати ліки за мінімальною 5% аптечною націнкою. Ініціатива вже запрацювала в Полтаві у аптеках№2 та №50, у аптеці «Ветеран» Кременчука. І ми рухаємось далі – 1червня запускаємо ці соціальні програми на базі аптек «Полтавафарм» у Кобеляках, Хоролі, Карлівці і Шишаках.

Читайте також – У медзаклади Полтащини мають доставити безкоштовні ліки для онкохворих

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter