Начальник полтавської міліції потрапив під люстрацію

Влада
Ольга Матвієнко29 жовтня 2014 о 13:512364 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Начальник полтавської міліції потрапив під люстрацію
​Арсен Аваков повідомив, що в МВС почали виконувати Закон «Про очищення влади». Серед люстрованих на Полтавщині – начальник УМВС області Іван Корсун.

У Полтавській області почали люстрацію міліції з начальникаІван КорсунВідповідно до Закону України «Про очищення влади» у лавах працівників внутрішніх справ відбулися перші звільнення. Про це повідомили 29 жовтня у прес-службі Міністерства внутрішніх справ. Уже звільнені десятки правоохоронців у регіональних управліннях. Зокрема, Арсен Аваков підписав наказ про звільнення начальників обласних управлінь МВС.

– Загалом у рамках першого етапу моїм наказом звільнено з органів 91 працівника, з числа тих, які займали керівні посади як в апараті Міністерства, так і в територіальних органах, – повідомив міністр Арсен Аваков. – Серед них 8 генералів. В числі звільнених: начальники обласних УВС – Київської, Донецької, Чернігівської, Тернопільської, Хмельницької, Полтавської; керівництво департаменту служби охорони та підрозділів ДАІ. Робота в рамках реалізації закону продовжується. Як і взагалі щодо формування нової кадрової філософії поліції продовжується. Крок за кроком.

В обласному управлінні міліції офіційних коментарів з приводу рішення міністра поки не дають.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter