Небайдужих полтавців закликають в’язати шкарпетки для бійців АТО

Влада
Юлія Обелець21 серпня 2014 о 15:401891 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Небайдужих полтавців закликають в’язати шкарпетки  для бійців АТО
Допомогти військовим можна не лише грошима чи харчами, а й нитками та в’язанням.

Небайдужих полтавців закликають в’язати шкарпетки для бійців АТОНебайдужих полтавців закликають в’язати шкарпетки для бійців АТО. Фото lanord.ru

Усіх охочих допомогти бійцям АТО закликають приєднатись до «Шкарпетного батальйону». Ініціаторок такої акції ми зустріли на вшануванні Небесної сотні, де вони і поділились планами на майбутнє.

– Збираємось в’язати шкарпетки військовим на зиму, – розповіла Наталія Гранчак, представниця Полтавського батальйону небайдужих. – Чому це вирішили робити, бо є люди, які бажають допомогти, але не мають коштів. Наприклад, наші бабусі, які вміють в’язати. Зв’язавши таку річ для бійців, вони відчують свою причетність в допомозі армії.

– Ідея тільки зародилась, на Спаса. Як кажуть – «Прийшов Спас, готуй рукавиці про запас». Потрібно спочатку знайти нитки. Адже не у всіх вони є. Тому звертаємось до всіх небайдужих – хто може, зносьте нитки до Свято-Успенського собору чи на ТРК «Лтаву» Наталії Святцевій, – говорить пані Ірина, координатор. – Також запрошуємо всіх, хто вміє в’язати, долучатись до нас. Звісно, шкарпетки можна і купити, але бабусині – гріють не лише ноги, а й серце.

Організатори також зазначили, що аби було видно, що шкарпетки саме з Полтави, робитимуть позначки. Можливо, у вигляді державних прапорів. Але все ще на етапі обговорення.

Для бажаючих долучитись до «Шкарпетного батальйону» надали контактний телефон – 099 965 39 20 (Ірина).

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter