Некролог на смерть Олега Бабаєва

Влада
Ольга Матвієнко28 липня 2014 о 11:423510 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Некролог на смерть Олега Бабаєва
26 липня трагічно загинув міський голова міста Кременчука.

Некролог на смерть Олега БабаєваОлег Бабаєв. Фото – 112.ua

На офіційному сайті Полтавської облдержадміністрації розмістили некролог на смерть Олега Бабаєва. Його підписали представники обласної влади та самоврядування, громадських організації.

Некролог

Полтавська обласна державна адміністрація та Полтавська обласна рада глибоко сумують з приводу тяжкої втрати - передчасної смерті внаслідок жахливого вбивства міського голови міста Кременчука Бабаєва Олега Мейдановича.

26 липня 2014 року було скоєно вбивство міського голови Кременчука О.М. Бабаєва. Ця трагедія сколихнула не лише громадськість наддніпрянського міста, а й всю Україну.

Президент України Петро Порошенко узяв під особистий контроль розслідування цього страшного вбивства.

Життя Олега Бабаєва обірвалося на 48 році, коли він був сповнений сил і енергії. Він був яскравою особистістю, лідером, досвідченим політиком, талановитим організатором та господарником.

Народився Олег Мейданович Бабаєв 21 жовтня 1965 року в місті Курську.

У 1986 році закінчив Мінське вище військово-політичне училище.

Другу вищу освіту у 2000 році здобув у Київському національному університеті імені Т. Г. Шевченка за економічним фахом.

Упродовж 10 років, із 1986 до 1996 року, перебував на військовій службі.

Із 1998 по 2007 рік працював Головою правління ВАТ "Кременчукм’ясо".

З листопада 2007 року по лютий 2011 року представляв інтереси територіальної громади Кременчука у Верховній Раді України.

31 жовтня 2010 року Олег Бабаєв був обраний на посаду міського голови Кременчука.

Він мріяв зробити Кременчук найкращим містом України. І багато зусиль доклав для втілення цієї мрії в життя. Під час складного періоду в житті країни, підтримував українських військових, що борються за звільнення нашої землі від терористів, турбувався про упорядкування парків і скверів, про чисті вулиці і відремонтовані дороги, про нові спортивні споруди і майданчики для дітей.

Переконані, що найкращою пам’яттю про Олега Мейдановича Бабаєва буде втілення його мрії про квітуче і щасливе місто, яке стало для нього рідним.

Полтавська обласна державна адміністрація та Полтавська обласна рада від імені усіх територіальних громад області висловлює щире співчуття рідним і близькими Олега Мейдановича Бабаєва.

Віримо, що вбивці будуть знайдені й покарані.

Олег Мейданович Бабаєв назавжди залишиться в серцях не лише кременчужан, але й всіх мешканців Полтавщини. Вічна йому пам'ять!

Бугайчук В.М., Ворона П.В., Пругло О.Є., Марченко В.О., Товстий Р.І., Чабановський Р.О., Микійчук В.П., Несен М.Г., Данилейко М.І., Панасенко І.Я., Коваль О.О., Мамай О.Ф., Супрун С.А., Грицаєнко О.П., Соломаха С.П., Удовіченко О.В., Онищенко В.В., Бульба С.С., Виноград М.В., Гальченко І.В., Ганнущенко М.М., Залужний О.М., Капленко В.І., Корост Т.М., Кривошей М.М., Масенко О.М., Олійник А.П., Оніщенко В.М., Пархоменко В.О., Соколов А.Б., Тараненко Ю.М., Хрістов Д.І., Чобітько І.В., Шадчнєв В.М., Шляховий Ю.В., Лелюк О.В., Шаповалов Ю.А., Жеваго К.В., Фролов С.О., Адамович О.Є., Корнієнко Л.В., Кропивко П.А., Лисак В.П., Піддубний І.А., Тонков О.М., Шкоденко Н.А., Петраш І.В., Баранов А.П., Глухов М.В., Попов О.П., Асадчев В.М., Кудацький О.М.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter