Обирають нового керівника управління Полтавської ОДА

Влада
Ольга Матвієнко29 липня 2015 о 13:3814591 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Обирають нового керівника управління Полтавської ОДА
Очільника управління інфраструктури та туризму обрали, але його поки не називають.

Обирають нового керівника департаменту Полтавської ОДА: кандидати на посадуКомісія рекомендувала голові ОДА кандидата на посаду директора управління інфраструктури. Фото надане прес-службою ОДА

29 липня відбулося засідання конкурсної комісії щодо заміщення вакантної посади начальника управління інфраструктури та туризму Полтавської ОДА. Комісію очолив перший заступник голови Полтавської облдержадміністрації Андрій Пісоцький. Про це повідомили в прес-службі ОДА.

Заявки на конкурс подали троє кандидатів: Олександр Беліков, Сергій Марчишинець і Сергій Пуголовка. Наразі виконуючим обов’язки начальника даного управління є Лариса Оніщук.

Претенденти на посаду складали іспит. Комісія перевірила його результати і виставила відповідні бали. Сьогодні відбулася співбесіда із кандидатами, запитання стосувалися покращення інфраструктури області, ремонту доріг та транспортного сполучення. Протягом тижня обрану комісією кандидатуру розгляне та затвердить голова Полтавської ОДА Валерій Головко. Рішення оприлюднять протягом трьох днів.

Нагадаємо, що посаду директора Департаменту інфраструктури та туризму займав Сергій Марчишинець. Нещодавно, у зв’язку з реорганізацією департаменту в управління, він написав заяву на звільнення та став керівником відділу транспорту та зв’язку даної структури, але згодом подав заявку на конкурс. Крім того, директор ПП «ЛЮГ» написав заяву на Марчишинця у міліцію.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter