Марчишинець написав заяву на звільнення з посади керівника транспортного департаменту Полтавської ОДА

Влада
Надія Труш12 червня 2015 о 14:571498 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Марчишинець написав заяву на звільнення з посади керівника транспортного департаменту Полтавської ОДА
Департамент інфраструктури та туризму Полтавської ОДА реорганізують в управління.

реорганізаціяДиректор транспортного департаменту Сергій Марчишинець написав заяву на звільнення з керівної посад

Директор транспортного департаменту Сергій Марчишинець написав заяву на звільнення з керівної посади. Кількість штатних працівників Департаменту із 23 скоротять до 20.

Чиновник очолював Департамент інфраструктури та туризму Полтавської ОДА з травня 2014 року.

Сьогодні, 12 червня, директор Департаменту інфраструктури та туризму Полтавської ОДА Сергій Марчишинець написав заяву на звільнення з керівної посади. Нагадаємо, останніми днями у ЗМІ з’являлися повідомлення про зловживання обласних чиновників у сфері перевезень.

Перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Пісоцький ситуацію коментує так:

– Це реакція на порушення, які ми знайшли у роботі Департаменту інфраструктури та туризму, – говорить Андрій Пісоцький. – Я не міг не відреагувати також і на повідомлення в ЗМІ. Ми почали розбиратися і виявили перевищення службових повноважень директором департаменту. Тому Сергій Марчишинець написав заяву на звільнення з керівної посади.

Юристи Полтавської ОДА зараз проводять перевірку протоколів конкурсного комітету з визначення пасажирських перевізників на автобусних маршрутах загального користування.

– Якщо говорити з юридичної точки зору, то органи державної влади та їх посадові особи повинні діяти в межах повноважень, визначених чинним законодавством. Але Сергій Марчишинець, як вбачається з цих протоколів, самостійно намагався встановити вину перевізників-претендентів у вчиненні ними правопорушень, які уповноважений встановлювати не він, а відповідний орган. Також він пропонував членам конкурсного комітету не допускати до участі таких перевізників, що теж не входило у його повноваження, – цитують Пісоцького в прес-службі Полтавської ОДА.

Чиновник залишиться працювати в Полтавській ОДА, але вже не керівником Департаменту інфраструктури та туризму. За словами самого Марчишинця, він готує письмову відповідь щодо висловів в його бік. А своє звільнення пояснює тим, що найближчим часом відбудеться реорганізація очолюваного ним Департаменту в управління.

– Замість Департаменту інфраструктури та туризму буде управління. Будуть скорочення. Зараз кількість працівників Департаменту складає 23 особи, а буде 20, – прокоментував чиновник.

Поки що залишається невідомим, чи очолить Марчишинець управління інфраструктури та туризму після реорганізації. За його словами, будуть проводити конкурс на цю посаду.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter