Обіцянки Мамая – зроблене і невиконане

Влада
Ольга Правденко3 липня 2015 о 16:451117 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Обіцянки Мамая – зроблене і невиконане
Міський голова дав 134 обіцянки, більша частина з них так і залишилися обіцянками.

Обіцянки Мамая – зроблене і невиконане

Сьогодні, 3 липня аналітики ГО «Система народного контролю «Слово і діло» проаналізували публічно виголошені обіцянки народних депутатів-мажоритарників з Полтавщини, а також міського голови Полтави Олександра Мамая та голови Полтавської ОДА Валерія Головка.

Представники ГО «Система народного контролю «Слово і діло» зафіксували 134 публічні обіцянки Мамая. З них 53 – невиконані, 40 – виконані, 41 – в процесі виконання.

– Більшість обіцянок, які мають вже статус виконаних, були викликані тим чи іншим суспільним резонансом, а їхня реалізація не займає великого фінансування чи багато часу, – говорить зазначив Сергій Міхальков, аналітик ГО «Система народного контролю «Слово і діло». – А ті обіцянки, які знаходяться в процесі потребують більше часу та грошей для виконання. Це масштабні проекти: будівництво, ремонт вулиць, під’їздів, покрівель.

Читайте також: полтавці не побачать новий спортивний комплекс на Юрченка у 2016 році.

ТОП виконаних обіцянок Олександра Мамая

1. Запевняв, що автопарк ПКАП-1628 поповниться маніпулятором. Виконано.

2. Планував у 2014 році відремонтувати покрівлю легкоатлетичного манежу у ДЮСШ № 1. Виконано.

3. Обіцяв до Дня міста урочисто відкрити відремонтовану годинникову вежу пожежного депо. Виконав.

4. Реконструював міський клінічний пологовий будинок по вулиці Енгельса, 27-в.

5. Зобов’язувався будувати соціальні багатоквартирні житлові будинки по вул. героїв Сталінграду,8.

ТОП невиконаних обіцянок Олександра Мамая

1. Запевняв, що полтавські дороги ремонтуватимуть тільки полтавські шляховики. Але дороги в місті ремонтують спеціалісти з Харкова.

2. Планував закупити нову техніку для підприємства КАТП-1628 на майже 4 млн грн. Ці гроші були виділені. Але жодна копійка з них не була реалізована.

3. Планував надати у 2014 році 77 квартир за програмою «Доступне житло». Але за 2013-2014 роки було надано лише 2 квартири.

4. Обіцяв, що здійснить у 2014 році капремонт Малої академії мистецтв.

5. Обіцяв у цьому році виділити з міського бюджету 90 тис грн. на фінансування статутної діяльності міської організації ветеранів, міської організації інвалідів ВВВ та ЗС.

Деякі обіцянки, які знаходяться в стані реалізації

1. Виділення землі учасникам АТО.

2. Обіцяв зробити ремонт в 90 підֹїздах.

3. Обіцяв створити Алею героїв у Полтаві.

До теми: Що обіцяв і що зробив для полтавців голова ОДА Валерій Головко.

– Щодо підсумків діляьності голови ОДА та міського голови, то за показником відповідальності виконання обіцянок, то Мамай і Головко є такими "середнячками", а от за показником кількості невиконаного і сказаного, то вони обидва входять до ТОП 5 найбезвідповідальніших керівників, – підсумував Євген Заїка, голова ГО «Система народного контролю «Слово і діло»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter