Олега Пустовгара визнали винним у корупції, чиновник не згоден

Влада
Ольга Матвієнко4 вересня 2014 о 07:011836 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Олега Пустовгара визнали винним у корупції, чиновник не згоден
​Київський районний суд у Полтаві виніс рішення у справі директора Департаменту інформаційної діяльності облдержадміністрації.

Олега Пустовгара визнали винним у корупціїОлег Пустовгар

3 вересня відбулося засідання Київського районного суду у справі Олега Пустовгара. У результаті його визнали винним за частиною 7 статті 172 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Суд зобов’язав його виплатити 850 гривень штрафу та судовий збір.

– Сьогоднішній суд – це урок для всіх, що повинна відбутися кардинальна реформа судової системи та очищення її від людей, які працювали за часів Януковича. Найкращий спосіб ведення боротьби з корупцією – це співставляти доходи чиновника з його статками, – прокоментував Олег Пустовгар.

Згідно із законодавством у нього є 10 днів для подачі апеляції. Цим правом держслужбовець збирається скористатися.

Загалом Олег Пустовгар має 10 років стажу на державній службі, із яких 5 років у Департаменті інформаційної діяльності та зв’язків з громадськістю. Активною суспільно-політичною роботою він займається вже близько 23 років, був активним учасником подій 1991, Помаранчевої революції та Майдану 2013-2014.

Звіт Олега Пустовгара за 100 днів на посаді зібрав аншлаг

Нагадаємо, що Олега Пустовгара звинуватили в отриманні неправомірної вигоди під час розподілу бюджетних коштів. Полтавські активісти дослідили результати конкурсу соціальних проектів і виявилося, що 24 тисячі гривень отримали ГО, пов’язані з родиною Олега Пустовгара. Чиновник ці звинувачення спростував.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter