Олександр Мамай сказав неправду про виділення коштів на басейн – депутат Артеменко

Влада
Ольга Матвієнко3 березня 2015 о 14:461663 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Олександр Мамай сказав неправду про виділення коштів на басейн – депутат Артеменко
Депутат міської ради Олександр Артеменко навів докази того, що з міського бюджету виділять гроші на будівництво басейну по Юрченка.

Олександр Мамай сказав неправду про виділення коштів на басейн – депутат АртеменкоНа території, де буде розташований спорткомплекс на Петра Юрченка, ведуться підготовчі роботи. Фото Ольги Правденко

Ще 30 січня після сесії Полтавської міської ради Олександр Мамай говорив про те, що із міського бюджету жодної копійки не виділятиметься на будівництво спортивного комплексу по вулиці Петра Юрченка. Тоді мова йшла про 11 мільйонів із загальної вартості будівництва у 58 мільйонів. Ці 11 мільйонів, за словами міського голови, – кошти, які компанія забудовник повинна сплатити до бюджету у вигляді податку, але замість цього використає їх на будівництво, замовником якого є Управління капітального будівництва міськвиконкому.

Депутат міської ради Олександр Артеменко тоді ж говорив про недоцільність будівництва цього комплексу цього року. Нині ж оприлюднив докази, що із міського бюджету, на його думку, все ж виділяють гроші на споруду.

– Отримав документ, який підтвереджує, що Олександр Мамай сказав неправду, коли давав коментар щодо моєї пропозиції відкласти будівництво басейну, а кошти міського бюджету витратити на ті цілі, які необхідні Полтаві вже сьогодні, – написав Олександр Артеменко на свої сторінці у Фейсбуці. – Мої пропозиції стосовно початку будівництва хоча б двох дитсадків, вкладання коштів в енергозбереження в школах, садочках та інших бюджетних закладах міста, закупівля нових тролейбусів, проїзд в яких значно дешевший, ніж в маршрутках, мера не цікавлять. Мамаю потрібен басейн.

Зокрема в документі, який опублікував Артеменко мова йде про виділення 20 мільйонів і 1,6 мільйона в 2015 році саме на спорткомплекс по Юрченка.

Олександр Мамай сказав неправду про виділення коштів на басейн – депутат Артеменко

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter