Петро Ворона: «Служити пішли бідняки та безробітні»

Влада
Ольга Правденко13 липня 2015 о 13:3024751 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Петро Ворона: «Служити пішли бідняки та безробітні»
Голова обласної ради Петро Ворона вважає, що служити в армію та в АТО йдуть ті, хто немає впливових родичів нагорі.

Петро Ворона: «Служити пішли бідняки та безробітні»Петро Ворона. Фото Аліни Костирі.

Петро Ворона підтримав свого колегу Валерія Головка в намірах боротися з корупцією та бюрократією, а також висловив свою думку щодо служби в армії.

– Як сьогодні працюють наші військкомати? Давайте подивимося, хто пішов служити – бідняки, люди, які не мали певного захисту. Хто мав якийсь захист, залишився вдома. Я вчора повернувся з району, заїхав в рідне село (Круподерівці, авт.) і поцікавився, хто пішов служити. Що син голови колгоспу чи зяті й сини працівників райдержадмінстрацій? Та ніхто з них не пішов. Пішли прості селяни або безробітні, яких загнали у військкомат. Слава Богу, що багато добровольців,– зазначив Петро Ворона.

Голова обласної ради також зауважив, що звертався до військкоматів з проханням проаналізувати соціальні верстви, з яких призивали людей в армію та в АТО. Але такого аналізу ніхто йому не надав.

– У нас немає ніяких реальних рішень, збираємося лише побалакати, раз, другий, третій, лише споглядання. Тому я підтримую Валерія Головка в тому, що повинен бути департмент реформ, але переконаний, що краще взяти молоих людей, які народилися вже в незалежній Україні, замість тих, хто працює в системі роками і нічого не робить, – додав Ворона.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter