Головко назвав департаменти та управління, які працюють заради галочки

Влада
Ольга Правденко13 липня 2015 о 12:4517851 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Головко назвав департаменти та управління, які працюють заради галочки
70 % доручень, які давав голова облдержадмінстрації керівникам управлінь та департаментів, – просто відписка.

Головко назвав департаменти та управління, які працюють заради галочкиВалерій Головко. Фото Аліни Костирі (3 шт.)

«Розбір польотів» влаштував Валерій Головко, голова ОДА сьогодні, 13 липня на апаратній нараді. Він відверто висловив незадовеленість роботою багатьох управлінь та департаментів облдержадміністрації, а також райдержадміністрацій.

– Я хотів би, щоб корупція мала конкретні прізвища, конкретні дії з боку правоохоронних органів та судів. Термін на розкачування закінчився. Якщо до мене на прийом будуть приїжджати люди зі зверненнями, які можна вирішити на місці в районі, то вважайте, що ви звільнені з посади, – зазначив Валерій Головко.

Читайте також: Що обіцяв і що зробив для полтавців Валерій Головко.

Головко назвав департаменти та управління, які працюють заради галочкиНа апаратній нараді

Валерій Головко назвав департаменти та управління ОДА, які, на його думку, працюють заради галочки та звітності:

– департамент економіки

– управління ЖКГ

– управління екології

– департамент інформаційної політики та увесь економічний блок.

– Я хочу розпустити увесь економічний блок і створити департамент реформ, куди запросити людей через конкурс. Буде створена незалежна конкурсна комісія із незалежних фахівців. Тому готуйтеся до серйозних пертурбацій, – зазначив Головко. – За 6 місяців я не отримав жодної пропозиції з дерегуляції.

Головко також вимагає від кожного управління та департаменту подати до 1 серпня пропозиції, які стосуються дерегуляції тих законодавчих актів, які заважають нормально працювати.

Головко назвав департаменти та управління, які працюють заради галочки

Голова ОДА також додав, що 70 % доручень, які він давав керівникам управлінь та департаментів зроблені у форматі відписок.

Валерій Анатолійович також висловив сподівання, що всі прийоми громадян чиновники будуть здійснювати на виїзді, втому числі це робитиме і він сам.

Також до 1 серпня Валерій Головко відновить гарячу лінію для громадян, які хочуть поспілкуватися з ним, а з 1 вересня пообіцяв дати конкретну оцінку кожному голові РДА.

Нагадаємо, перед початком апаратної наради в ОДА прийшли протестувати валютні позичальники.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter