Після Дня міста проведуть сесію Полтавської міськради

Влада
Юлія Обелець19 вересня 2014 о 08:442104 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Після Дня міста проведуть сесію Полтавської міськради
Міський голова Полтави скликає депутатів на сесію міськради.

Після Дня міста проведуть сесію Полтавської міськради

Засідання має відбутись 25 вересня о 10.00. Як ідеться у розпорядженні Олександра Мамая, заплановано 56 основних питань. Місце проведення: у залі засідань Полтавської міської ради (м. Полтава, вул. Жовтнева, 36).

Перелік питань:

1. Про заслуховування інформації прокурора м. Полтава про стан законності, вжиті прокуратурою м. Полтави заходи щодо її зміцнення та результати діяльності за перше півріччя 2014 року.

2. Про внесення змін до показників міського бюджету на 2014 рік.

3. Про надання згоди на розміщення існуючих гаражів та дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Зигіна,32-Г.

4. Про надання згоди на розміщення індивідуальних гаражів на земельній ділянці по вул.Кучеренка,20-Г.

5. Про надання згоди на подальше розміщення гаражів та допоміжних споруд автокооперативу «Гайок» і дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Половки,109.

6. Про надання згоди на подальше розміщення свердловини питної води №3007/1 та дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Ковалівській,1а.

7. Про надання згоди на розміщення другого пускового комплексу багатоквартирного житлового будинку І черги забудови кварталу та дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Вузькій,7а.

8. Про надання згоди на розміщення багатоквартирного житлового будинку та дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по бульв.Маршала Конєва,1б.

9. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо впорядкування існуючого землекористування для обслуговування комплексу обслуговування автомобілів по Харківському шосе,29.

10. Про надання згоди на подальше розміщення комплексу відпочинку з рятувальною станцією та дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Низовій,9а.

11. Про надання дозволу на розроблення детального плану території кварталу, обмеженого вул.Енгельса, вул.Пушкарівською та проектними вулицями.

12. Про надання згоди на поділ земельної ділянки по вул.Котляревського,22б.

13. Про надання згоди на поділ земельної ділянки по вул.Панянка,65а-65б.

14. Про надання згоди на поділ земельної ділянки по вул.Панянка,75а.

15. Про надання згоди на поділ земельної ділянки по вул.Зіньківській,52.

16. Про надання згоди на поділ земельної ділянки по вул.Енгельса,27.

17. Про надання згоди на поділ земельної ділянки по Київському шосе,39.

18. Про внесення змін до рішення тридцять третьої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 05.09.2013 «Про надання згоди на розміщення нежитлової будівлі (кафетерію) та дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Володимира Козака,10-б».

19. Про внесення змін та доповнень до рішення двадцять другої сесії Полтавської міської ради п’ятого скликання від 06.12.2007 «Про погодження розташування лазні і бару з готелем та надання дозволу на розширення і виготовлення проекту відведення зі зміною цільового призначення земельної ділянки по вул.Горіховій,4».

20. Про внесення змін до рішення позачергової сорокової сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 18.03.2014 «Про надання згоди на розміщення гаражів та дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по пров.Рибальському,4-Г».

21. Про внесення змін до рішення двадцять шостої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 18.09.2012 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території кварталу, обмеженого вулицями Гожулівською, Степовою, Павла Горобця та Марії Башкірцевої».

22. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо впорядкування існуючого землеволодіння для експлуатації автозаправної станції по просп.Миколи Вавілова,2в.

23. Про розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності.

24. Про затвердження проектів розподілу територій, визначення меж або впорядкування існуючих землеволодінь та землекористувань у м.Полтава.

25. Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою юридичним та фізичним особам.

26. Про надання земельних ділянок, передачу в користування та продовження права користування земельними ділянками.

27. Про затвердження документації із землеустрою на розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності.

28. Про врегулювання окремих питань щодо власності на земельні ділянки.

29. Про надання дозволу з проведення експертної грошової оцінки.

30. Про питання постійного користування земельними ділянками.

31. Про надання згоди на прийняття до комунальної власності міста Полтави гуртожитків по вул. Курчатова, 18 та майдану Незалежності, 3.

32. Про внесення змін до рішення дев’ятнадцятої сесії Полтавської міської ради п’ятого скликання від 11 вересня 2007 року «Про надання згоди на прийняття до комунальної власності міста жилих будинків ЖЕП «Будівельник».

33. Про затвердження розпоряджень міського голови.

34. Про списання комунального майна.

35. Про прийняття квартир до комунальної власності міста.

36. Про надання згоди на прийняття квартири №6 по бульвару Богдана Хмельницького,21 до комунальної власності міста.

37. Про внесення змін до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою м. Полтави на 2014 рік.

38. Про внесення змін у додаток 6 до Програми розвитку міського електротранспорту м. Полтава на період до 2017 року, затвердженої рішенням сорок першої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 15 травня 2014 року.

39. Про проведення щорічного міського конкурсу на кращій стан благоустрою територій серед установ, організацій та підприємств усіх форм власності в місті Полтава.

40. Про безоплатну передачу майна.

41. Про безоплатну передачу комунального майна з ПДЮСШ№1 до спільної власність територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області.

42. Про передачу майна.

43. Про контингент учнів Полтавської міської школи мистецтв «Мала академія мистецтв» імені Раїси Кириченко.

44. Про надання пільг учням шкіл естетичного виховання комунальної сфери управління м. Полтава.

45. Про затвердження фактичної мережі закладів освіти м. Полтави комунальної форми власності на 2014/2015 навчальний рік.

46. Про затвердження індивідуальних штатних розписів та додаткових штатних одиниць для закладів освіти м. Полтави комунальної форми власності на 2014/2015 навчальний рік.

47. Про внесення змін до «Програми економічного і соціального розвитку м.Полтава на 2014 рік».

48. Про внесення змін та доповнень до Програми соціального забезпечення та соціального захисту населення м. Полтава «Турбота» на 2014 рік.

49. Про затвердження договорів про пайову участь у розвитку інфраструктури м.Полтава.

50. Про внесення змін до рішення позачергової сімнадцятої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 28.12.2011 «Про розгляд пропозиції щодо передачі квартир у власність територіальної громади м.Полтава».

51. Про внесення змін та доповнень до рішення тридцять першої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 17.05.2013р. «Про затвердження Положення про центр надання адміністративних послуг Полтавської міської ради, його Регламенту та визначення переліку адміністративних послуг, що будуть надаватись через центр надання адміністративних послуг Полтавської міської ради» (зі змінами).

52. Про внесення змін до міської цільової програми «Забезпечення пожежної безпеки на 2011-2015 роки», затвердженої рішенням тринадцятої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 07.09.2011 (зі змінами).

53. Про внесення змін до «Програми створення страхового фонду документації м. Полтава на 2012-2014 роки», затвердженої рішенням двадцятої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 16 березня 2012 року (зі змінами).

54. Про внесення змін до рішень сесій Полтавської міської ради шостого скликання.

55. Про внесення змін до Програми висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування м.Полтави та фінансової підтримки засобів масової інформації на 2014 рік.

56. Про внесення змін до складу постійних комісій Полтавської міської ради шостого скликання.

До слова, наперодні, 23 вересня, Полтава відзначатиме День міста (програма)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter