Полтава стала містом-лідером в області за відсутністю розмітки

Влада
Юлія Обелець18 червня 2014 о 12:001705 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтава  стала містом-лідером в області за відсутністю розмітки
Під час засідання обласної координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху згадували про відсутність у Полтаві дорожньої розмітки.

Ні для кого не секрет, що в обласному центрі її досі не навели. У цьому можна переконатись майже на кожному пішохідному переході.

Полтава стала містом-лідером в області за відсутністю розмітки

Питання відсутності дорожньої розмітки обговорювали на раді з питань безпеки дорожнього руху, яка відбулась 18 червня в облдержадміністрації. Озвучив її Ігор Палієнко, заступник начальника УДАІ УМВС України в Полтавській області. А підтвердив Едуард Рева, представник департаменту ЖКГ Полтавської ОДА. В основному не злим тихим словом згадували Полтаву.

Полтава стала містом-лідером в області за відсутністю розмітки

– У Полтаві не зроблено жодного метру дорожньої розмітки, – зазначив Едуард Рева. – І коли піднімаєш питання, то всі прикриваються Держказначейством, яке не пропускає платежі. Але ж, можна порівняти з Кременчуком, де нанесено більше 3,5 тисяч квадратних метрів розмітки. Живемо ж в одній державі та області. Можливо, тут грає ставлення керівників до своєї справи. Навіть у менших містах, таких як Лубни та Комсомольськ, хай і у меншому обсязі, але ж роботи проводяться. Потрібно шукати різні способи вирішення.

Згадували і полтавські дороги, які потребують як капітального, так і ямкового ремонту. Навіть іронізували, що можна відкривати сайт «Полтаваяма» на кшталт "Укряма".