Полтавські депутати не з’їхалися на сесію обласної ради через погоду

Влада
Ольга Матвієнко24 вересня 2014 о 14:402313 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські депутати не з’їхалися на сесію обласної ради через погоду
Виконуючий обов’язки голови облради Володимир Марченко розповів, чому сесія завершилася із 7 нерозглянутими питаннями.

Полтавські депутати не з’їхалися на сесію обласної ради через погоду

24 вересня друге засідання 24 сесії Полтавської обласної ради закрили, але вимушено. Після майже трьох годин роботи у залі залишилося 62 депутати. Після озвучення можливості перенесення засідання, ще кілька із них пішли із залу і залишилося 55 готових працювати обранців. Вранці їх усього зареєструвалося 74 із 120. Через відсутність кворуму сесію закрили. Володимир Марченко повідомив, що можливе призначення позачергового пленарного засідання.

– Хочу наголосити на тому, які погодні умови склалися сьогодні в області. Ще напередодні пленарного засідання я говорив, що серед депутатів дуже багато керівників підприємств, господарств, і вони займаються усуненням наслідків того буревію, який пройшовся по області. Тому ми і очікували таку низьку явку, – пояснив Марченко.

Володимир Марченко після закриття сесії також дав пояснення з приводу кількох спірних питань, які розглядалися. Зокрема, розповів про причини негативного рішення депутатів по надання погодження Державній службі з геології та надр на продаж на аукціонах дозволів на дослідження та розробку родовищ на території Полтавської області та роз’яснив ситуацію навколо свинокомплексу "Сільські традиції" у Біликах Кобеляцького району.

Детальніше дивіться у відео.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter