Сесія Полтавської міськради відбудеться 25 грудня: обиратимуть секретаря

Влада
Андрій Іванов21 грудня 2015 о 16:271112 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Сесія Полтавської міськради відбудеться 25 грудня: обиратимуть секретаря
Про це сьогодні, 21 грудня, на зустрічі домовилися голови фракцій Полтавської міської ради та мер Олександр Мамай.

Сесія Полтавської міськради відбудеться 25 грудня: обиратимуть секретаряДепутати та мер радилися близько години. Фото Андрія Іванова.

До цієї наради передувала велика підготовча робота, запевнив Олег Бєлоножко, голова фракції «Батьківщини». Депутати розробили власний регламент ради, який не суперечить закону.

– Ми намагаємося з міським головою дійти до спільної мови, – продовжує Олег Бєлоножко. – Сесію потрібно проводити якомога швидше, нема сенсу тягнути. Ми вирішили провести сесію 25 грудня.

На сесію винесуть три питання: обрання секретаря міської ради, затвердження комісій та регламенту роботи ради.

– Щоправда з кандидатурою ми ще не визначилися, – говорить пан Бєлоножко. – У нас на одну булаву п’ять гетьманів зараз тривають консультації голів фракцій і на сесію ми вийдемо вже з кандидатурою.

Про цю зустріч було домовлено заздалегідь, запевняє Ігор Окіпнюк, голова фракції «Самопоміч». Депутати мали зібратися, коли закінчать роботу над регламентом.

– Ми ініціювали проведення сесії, – доповнив пан Окіпнюк. – Тому що вже дійсно пора. Документи, які від нас вимагали, а саме регламент, вже готові, всі їх обсудили, всі погодили. Це була умова Олександра Мамая – розробити регламент.

Читайте також: Багатодітну родину із Шишак привітали із Днем Святого Миколая

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter