Сесія Полтавської облради «провалилася» через відсутність конструктиву

Влада
Ольга Матвієнко17 вересня 2014 о 15:392066 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Сесія Полтавської облради «провалилася» через відсутність конструктиву
​Пояснення, чому депутати сьогодні так і не змогли плідно попрацювати на пленарному засіданні сесії, дав перший заступник голови облради Володимир Марченко.

Сесія Полтавської облради «провалилася» через відсутність конструктивуСесію Полтавської обласної ради 17 вересня не закрили. Фото Ольги Матвієнко

Сьогодні, 17 вересня, пленарне засідання Полтавської обласної ради так і не мало логічного завершення. Депутати після «замінування» адміністративних будівель, протесту громадськості так і не змогли повернутися до нормальної роботи. Із семи розглянутих питань проголосували позитивно лише за чотири. Перший заступник голови облради Володимир Марченко пояснив це відсутністю конструктивного діалогу в депутатському корпусі:

– Сьогодні у цьому залі є і політика, і такий тривожний, можна сказати, військовий стан. Багато депутатів не готові до конструктивної роботи. Можливо, ще частина не визначилися, як підтримувати ті чи інші проекти. Думаю, якщо ми не знаходимо компроміс, то абсолютно нормальним рішення є взяти час і доопрацювати на комісіях питання.

Протягом тижня на профільних комісіях доопрацюють питання, винесені на розгляд. Ті питання, які не проголосували 17 вересня – продовження контракту із керівником «Полтавафарм», зміни до спільної обласної програми з ЄС та ООН, фінансування «Аеропорту-Полтава» – винесуть на повторне голосування 24 вересня.

Щодо того, що на комісіях питання порядку денного 24 сесії обласної ради були розглянуті нормально і рекомендовані до затвердження на сесії, а тепер навколо них у сесійній зали виникали суперечки, то це Володимир Марченко пов’язав із початком передвиборного процесу:

– Передвиборна компанія торкнулася і наших колег у сесійній залі. Думаю, що після того, як ми взяли цю паузу, ми ще раз ретельно попрацюємо з колегами. І вони зрозуміють, що питання, які вносяться на порядок денний сесії, вкрай потребують прийняття, бо від них залежить добробут і життя нашої територіальної громади.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter