Скандал. Активісти та мер Полтави сперечались через земельні питання (відео)

Влада
Юлія Обелець22 липня 2014 о 16:332254 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Скандал. Активісти та мер Полтави  сперечались через земельні питання (відео)
Розгляд земельних питань на сесії Полтавської міськради затяглись через суперечку між активістами, мером та доповідачем.

Скандал. Активісти та мер Полтави сперечались через земельні питання (відео)

Громадські діячі вимагали, аби питання озвучили більш детально, з назвами адрес. Мова йшла про «Надання земельних ділянок, передачу в користування та продовження права користування земельними питаннями». На що доповідач Юрій Трегубов, начальник управління земельних ресурсів та земельного кадастру Полтави, відповів – усе розглядалось на комісіях і є у вкладках папок, які отримали депутати.

Міський голова додав, що він особисто телефонував Василю Ковальчуку і запрошував на зустріч, проте той відмовився. Назвав вимоги Чередніченка та Ковальчука – затягуванням сесії. І попросив їх не заважати роботі депутатів, натякнувши, що вибори в місцеві ради лише за 1 рік 4 місяці. Мовляв, нехай потерплять.

У результаті подальшого обговорення питання активіст Ковальчук сів біля Олександра Мамая і продовжував спір вже звідти. Дехто пропонував викликати міліцію.

Міський голова таки роз’яснив суть питання, але і на тому суперечка не закінчилась. Висловитись з цього приводу змушений був і представник прокуратури.

Пропонуємо відео: