Спорткомплекс у Гребінці хочуть зробити однією з основних баз підготовки спортсменів

Влада
Юлія Обелець27 квітня 2016 о 12:371293 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Спорткомплекс у Гребінці хочуть зробити однією  з основних баз підготовки спортсменів
Голова Полтавської облради навідав Гребінку й запропоновував варіант вирішення проблеми з фінансуванням місцевого спорткомплексу.

Спорткомплекс у Гребінці хочуть зробити однією з основних баз підготовки спортсменівСпорткомплекс у Гребінці хочуть зробити однією з основних баз підготовки спортсменів. Фото – oblrada.pl.uaОлександр Біленький з робочим візитом відвідав Гребінківський район. Зокрема побував на території Гребінківського спорткомплексу, який на межі закриття. Про це повідомили на сайті Полтавської облради.

- На рік ми по захищених статтях витрачаємо 1,7 мільйона гривень, – розповів ситуацію Юрій Копилов, директор спорткомплексу. – При цьому третину цих коштів нам вдається заробляти самотужки. І все таки господарство ні для міського, ні для районного бюджету непідйомне. Тому ми раніше зверталися з пропозицією передати комплекс на баланс обласної ради або навіть до державної власності.

Голова обласної ради під час огляду спорткомплексу запропонував варіант вирішення проблеми фінансування.

- Я планую звернутись до профільного міністерства та спортивних федерацій з пропозицією визначити спорткомплекс у Гребінці, як одну з основних баз підготовки спортсменів. Адже матеріальне забезпечення тут на гідному рівні, є усе необхідне для якісних тренувань. Таким чином ми дозволимо заробляти гроші у комплексі, збережемо цей унікальний об'єкт, зі стін якого вийшов не один спортсмен, який прославив Полтавщину, - процитували Олександра Біленького.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter