У фракції «Солідарність» в Полтавській міськраді втрати – вийшов один із депутатів

Влада
Надія Труш8 липня 2016 о 15:59955 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У фракції «Солідарність»  в Полтавській міськраді втрати – вийшов один із депутатів
Депутат Сергій Чередніченко вийшов із фракції партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

У фракції «Солідарність» в Полтавській міськраді втрати – вийшов один із депутатівУ фракції «Солідарність» в Полтавській міськраді втрати – вийшов один із депутатів. Фотоархів

Про своє рішення покинути лави «Солідарності» Сергій Чередніченко повідомив на сторінці у соціальній мережі.

Вчинок пояснив так:

– Прийняв рішення вийти з фракції «БПП "Солідарність». Категорично не розділяю позицію і дії Президента Порошенка. Я ставав депутатом, бо мав домовленості вирішити проблеми округу, реформувати медичну галузь міста, переглянути кадрові питання деяких управлінь виконавчого комітету Полтавськоі міської ради. Мати нормальну співпрацю зі своїми колегами. Що зараз відбувається: - всі мої ініціативи гальмуються принципово. Не виконано жодного обіцяного мені проекту по виборчому окрузі. Знаходитися далі у фракції, яка не допомагає, а скоріше навпаки, гальмує мою роботу, не бачу сенсу, – написав Чередніченко.

Нагадаємо, в крісло депутата Полтавської міськради Сергій Чередніченко сів, бо пройшов до за списками БПП «Солідарність». Відкрито підтримував Андрія Матковського, який йшов на вибори мера та депутата від цієї ж партії.

Нагадаємо, одна із ініціатив Сергія Чередніченка – заборонити продаж алкоголю уночі. Кілька разів депутати і підприємці проводили спільні засідання, утім, запровадити табу, запропоноване Чередніченком, не вдалося. Підприємці виступили проти, а через деякий час і сам депутат перестав згадувати про власну ініціативу.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter