У Полтаві на ремонт двох доріг витратять 36 мільйонів гривень

Влада
Ольга Правденко4 червня 2015 о 15:001512 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві на ремонт двох доріг витратять 36 мільйонів гривень
Капітально відремонтувати планують вулиці Великотирнівську та Рози Люксембург.

У Полтаві на ремонт двох доріг витратять 36 мільйонів гривеньНа дві дороги витратять понад 36 мільйонів гривень. Фото з сайту varmavire.ne

Управління житлово-комунального господарства Полтавського міськвиконкому 25 травня уклало угоди з ПАТ «Управління механізації будівництва № 23» на ремонт вулиць на суму 36,42 млн грн, – пишуть "Наші гроші".

Більша частина суми – 31,85 млн грн. піде на капітальний ремонт вулиці Великотирнівська. У списку робіт – перевлаштування водопроводу, тепломережі, зливової каналізації, ремонт дорожнього одягу, благоустрій та інше.
Решта – це 4,57 млн грн. піде на капремонт вулиці Рози Люксембург. Передбачено влаштування нових зливоприймальних колодязів, ремонт покриття проїзної частини, ремонт заїзних кишень, в’їздів, тротуарів та інше.

ДОВІДКОВО

«Управління механізації будівництва № 23» зареєстроване в селі Терешки на Полтавщині. Його акціонерами є харків’яни Олексій Абросімов (43%), Юрій Шляхта (21%) – депутат Харківської облради від Батьківщини, Олена Шляхта (25%), яка є дружиною Юрія.
Шляхта став депутатом облради у 2012 році, замінивши Арсена Авакова, який пройшов до парламенту.

Єдиним конкурентом, допущеним до торгів, було харківське ПП «Будгарант-7» Лариси Твердохлеб. В одному з тендерів щодо ремонту вулиці Р.Люксембург 7 намагалась узяти участь місцева фірма ТОВ «ДРСУ Полтава» з дешевшою пропозицією вартістю 4,33 млн грн. Однак її не допустили до оцінки через неповний пакет документів. Фірма не підтвердила інформацію, що не є банкрутом, а також не подала витягу з реєстру чи довідки, що її представник на торгах не притягувався до відповідальності за корупційне правопорушення.

Читайте також: Ремонт доріг у Полтаві: половина ям так і залишились ямами.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter