У Полтаві міліція затримала 5, а у Лохвиці – 30 представників «Правого сектору»

Влада
Ольга Матвієнко25 березня 2014 о 18:064782 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві міліція затримала 5, а у Лохвиці – 30 представників «Правого сектору»
Представників «Правого сектору» у Полтаві тримали шість годин, а у Лохвиці надягнули наручники і били.

Таку інформацію повідомили учасники «Правого сектору» в Полтаві. З’ясовувати подробиці та причини затримання активісти об’єднання ходили до будівлі Управління по боротьбі з організованою злочинністю. Працівники саме цього управління, за інформацією організації, брали участь у затриманні людей. Із повідомлення на сторінці "Соціал-Національної Асамблеї" в соціальній мережі відомо, що серед затриманих керівник політичного крила "Правий Сектор - Схід" Ілля Ківа, координатор "Правого Сектору" Полтавщини Іван Балацький, координатор "Правого Сектору" Полтави Максим Левчук та три їхні заступники.

– Сьогодні в Полтаві вранці затримали наших 5 хлопців. Щойно кількох людей відпустили, але весь цей час, протягом 6 годин, їх тримали без їжі, нічого не пояснювали. В одного із них був автомат Калашникова, на нього є дозвіл, – розповіла Ірина Митрофанова, активіст «Правого сектору». – Надійшла також інформація, що в Лохвиці затримали наших 30 хлопців, тримали в наручниках і при цьому били. У цих людей взагалі не було при собі зброї, ніяких правопорушень вони не коїли. Ми їдемо з’ясовувати подробиці на місце.

У «Правому секторі» також підозрюють, що причетність до затримань людей має новопризначений начальник УМВС області Іван Корсун. Нагадаємо, що вранці "Правий сектор" пікетував управління МВС. Повідомлення про те, що працівники міліції затримали кількох чоловіків зі зброєю також з’явилося на офіційному сайті УМВС.

Фото Олега Журавльова

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter