У Полтавській області не скрізь справляються із п’ятою хвилею мобілізації, – Головко

Влада
Ольга Матвієнко25 травня 2015 о 13:391794 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтавській області не скрізь справляються із п’ятою хвилею мобілізації, – Головко
Голова Полтавської облдержадміністрації дав доручення районним керівникам взяти під особистий контроль проведення мобілізації в області.

У Полтавській області не скрізь справляються і п’ятою хвилею мобілізації, – ГоловкоВалерій Головко висловив невдоволення перебігом мобілізації на Полтавщині. Фото прес-служби Полтавської ОДА

Голова Полтавської ОДА Валерій Головко під час засідання колегії обласної державної адміністрації зазначив, що не всі розуміють завдання, які стоять в області у зв’язку із п’ятою хвилею мобілізації. Він повідомив, що наступного тижня з цього приводу відбудеться розширене засідання, йдеться у повідомлення прес-служби облдержадміністрації.

– Хочу зазначити, що миру на Сході України немає. Щоб всі розуміли, військові дії і військова агресія з боку Росії не зменшуються. Тому прохання: думати про це постійно, не розслаблятися, бо у деяких районах взагалі провал щодо мобілізації, – сказав Валерій Головко.

Голів районних адміністрацій очільник району попросив взяти під особистий контроль проведення п’ятої хвилі мобілізації на Полтавщині.

Читайте також: Ольга Майборода у день 103-річчя передала допомогу бійцям АТО

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter