Валерій Головко подав у Адміністрацію Президента список кандидатів на голів РДА

Влада
Юлія Обелець3 лютого 2015 о 15:421462 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Валерій Головко подав у Адміністрацію Президента список кандидатів на голів РДА
Наприкінці минулого тижня голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко подав список кандидатур на посаду голів всіх райдержадміністрацій області.

Валерій Головко подав у Адміністрацію Президента список кандидатів на голів РДА

З метою забезпечення прозорості та відкритості прийняття рішення голова ОДА запропонував провести громадські обговорення, на яких були присутні усі кандидати на посаду голів РДА. Як повідомила прес-служба голови Полтавської ОДА, по більшості районів Валерій Анатолійович подав по 2-3 кандидатури, аби призначення було більш неупередженим.

Як і обіцяв очільник області у день свого представлення, список всіх кандидатів на посади голів РДА він подав до лютого, – наголошують в прес-службі. Нині подані кандидатури розглядаються у Департаменті кадрового забезпечення та персоналу Секретаріату Кабінету Міністрів України. Після цього претенденти на посаду повинні пройти співбесіду в Адміністрації Президента України. Далі необхідний час для дооформлення усіх необхідних документів.

– Зараз перед Полтавською областю, як і перед усією Україною стоять вкрай важливі завдання. Нам необхідна нова, ефективна система управління, – цитують Валерія Головка. – Вертикаль влади в області повинна працювати як єдиний відлагоджений механізм і оперативно реагувати на нагальні проблеми.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter