Інспекція з питань праці перевіряє законність перебування мера Полтави у відпустках

Історія
Ольга Правденко28 листопада 2014 о 12:4018741 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Інспекція з питань праці перевіряє законність перебування мера Полтави у відпустках
Прокурор Полтавської області Ян Стрелюк розповів на прес-конференції сьогодні про те, на якому етапі зараз перебуває судова справа над мером Полтави.

Інспекція з питань праці перевіряє законність перебування мера Полтави у відпусткахПрокурор Полтавської області Ян Стрелюк

Нагадаємо, міський голова Полтави Олександр Мамай,якого вже визнали винним у неповазі до суду, не з’явився на останнє судове засідання, яке було 7 листопада. За словами його захисника мер укотре був на лікарняному та у відпустці.

– На сьогодні судом розглядається адміністративний протокол про вчинення полтавським міським головою Олександром Мамаєм адміністративного правопорушення за статтею 172 (значок 7) – порушення вимог щодо повідомлення про конфлікт інтересів, – розповідає Ян Стрелюк. – Нам всім відомо, що голова затягує цей процес, не з’являється на судові засідання, через що їх доводиться переносити. За клопотання прокурора, який підтримує цей адміністративний протокол у суді, доручено Інспекції з питань праці в Полтавській області провести відповідну перевірку і надати оцінку законності перебування на лікарняних,у відпустці Олександра Мамая саме в дні, коли повинен була розглядатися справа.

Наступне судове засідання над Мамаєм призначене на 16 грудня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter