Мамая визнали винним у неповазі до суду

Скандали
Ольга Правденко5 вересня 2014 о 08:362614 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мамая визнали винним у неповазі до суду
5 вересня в Октябрському суді міста Полтави винесли вирок міському голові Олександру Мамаю.

Мамая визнали винним у неповазі до суду

Міського голову Олександра Мамая визнали винним у вчиненні злочину за статтею 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення – неповага до суду. Про це із зали судового засідання повідомляє наш журналіст Ольга Матвієнко.

Суддя Лариса Гольник постановила стягти із Олександра Федоровича максимальний штраф, передбачений санкціями статті. Він повинен сплатити на користь держави 1700 гривень і 36 гривень судового збору. Таке рішення суддя винесла спираючись на те, що Олександр Мамай не з’являвся на суд 13 разів. При цьому належного обґрунтування своїй відсутності на суді він не надав.

Нагадаємо, що питання про складення адмінпротоколу за неповагу до суду виникло під час розгляду іншої справи - звинувачення у приховуванні конфлікту інтересів під час виконання службових обов'язків. На одній із сесій міської ради він поставив на голосування клопотання про виділення земельної ділянки у місті Полтаві, яке подала його близька родичка.

Учора мер Полтави утік із зали суду.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter