"Перший раз у перший клас". Нові учасники фотоконкурсу

Конкурси
Юлія Малицька23 жовтня 2014 о 16:501911 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Перший раз у перший клас". Нові учасники фотоконкурсу
Поспішайте поборотися за подарунки.

Фотоконкурс "Перший раз у перший клас" триває! На нашу адресу надходять нові фото учасників з цікавими враженнями від школи.

Пропонуємо і вам познайомитися з ними.

Данило Томілов (6,5 років)

першачки

Учень 1-А класу ЗОШ №2. З перших днiв i по сьогоднi Даня дуже задоволений навчанням,як вiн каже: "В школi так круто, менi так цiкаво. Правда, правда мама !" Курйозiв за цей мiсяць вже траплялось чимало -то ми загубимо(три рази) свiй пiджак,то дiвчата(найлiпшi подруги)посваряться, хто с Данилом буде за партою сидiти. А ще, я нiколи не могла подумати, але моя дитина просто обожнює математику.

Анастасія Падалка

першачки

Моя донька 01.09.2014 року пішла вперше до школи! Вона дуже задоволена від цієї події. До школи ходить із задоволенням, сама складає портфель. Кумедна ситуація трапилася на прикінці першого місяця навчання, коли вчителька дала завдання написати самостійну роботу. Анастасія нічого не написала, хоча знала як виконати завдання, мотивуючи тим, що треба було йти у столову снідати, а самостійна робота зачекає.

Владислав Юшко (6 років)

першачки

1-А клас, ЗОШ № 11.
Владік з перших днів відвідування називає школу "смачною". Коли запитуєш: "чому?", відповідає, що в їдальні смачно пахне і солодкі булочки)))

Ліза Левченко (7 років)

першачки

Знайомтесь - це Ліза Левченко, учениця 1-А класу школи №37. Як і кожна сім`я, в якій ріс першачок, ми сумлінно готувалися до Першого дзвоника, з нетерпінням чекали цей момент, але найбільше хвилювалася наша Ліза… Постійно повторювала, що боїться йти до школи. Коли почалися шкільні будні, страх пройшов, адже в класі було багато діток, які ходили з донечкою в садочок. І ми помітили, що наша Лізонька заспокоїлася, стала серйознішою, подорослішала…
У школу ходить із задоволенням, адже там зовсім інший ритм життя ніж в садочку, дуже чекає коли будуть ставити оцінки…

З повагою мама, Ірина Левченко.

Настя Жовтяк

першачки

" - Школа - Вам, не детский сад!!!" або" - "Школа - це не дитсадок!!" - Такі враження з'явилися у нашої Настуні - першокласниці першого вересня, у ході спілкування з новоспеченими однокласниками.

Нагадуємо, що сайт "Коло" пропонує поділитися фотографіями ваших першокласників та розповісти їх враження від школи.

Взамін Ви отримуєте можливість стати переможцем фотоконкурсу і отримати в подарунок :

За 1 місце - картка на 900 грн в ДРК "Ігроленд".

За 2 місце - подарунковий сертифікат вартістю 500 грн від магазину дитячих товарів "Умка".

За 3 місце - подарунковий сертифікат вартістю 200 грн від дитячого магазину "Сімба".

Чекаєм на нових учасників.

Фотоконкурс для першокласників

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter