Четверо малюків з'явилися в сім'ях біженців, яких Фонд Вілкула прийняв у Кривому Розі

Політика
Валентина Зайченко31 липня 2014 о 16:021914 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Четверо малюків з'явилися в сім'ях біженців, яких Фонд Вілкула прийняв у Кривому Розі
У трьох дівчаток і одного хлопчика батьківщиною тепер є Кривий Ріг.

Четверо малюків з'явилися в сім'ях біженців, яких Фонд Вілкула прийняв у Кривому РозіМолода мама Дарина Черкасова

Малюки з'явилися на світ у пологовому будинку № 1. Новонароджених та їхніх мам взяв під свою опіку Фонд Олександра Вілкула «Українська перспектива».

В даний час в Кривому Розі Фонд «Українська перспектива» піклується про всіх вагітних жінках, які були змушені покинути Донбас через військовий конфлікт. Всі вони взяті на облік медиків, з ними працюють психологи, соціальні працівники та волонтери Фонду, пише сайт vilkul.ua

- Кожній жінці ми забезпечуємо індивідуальний підхід. З майбутніми матусями працюють лікарі та волонтери Фонду, відвідують, дізнаються - яка необхідна підтримка, - говорить координатор Фонду «Українська перспектива» з соціальних проектів Марія Пустова. - Ми повинні зробити все, щоб народжені тут, на дніпропетровській землі, дітки з найперших днів були забезпечені турботою і увагою, якісним медичним обслуговуванням, росли міцними і здоровими.
Жінки отримують необхідний догляд. Так, своїх первістків-дочок народили дві представниці Донецької області - Ілона Гомерова і Дарина Черкасова. Щасливими мамами також стали луганчанка Рада Воловага і мешканка міста Стаханова Юлія Кісельнікова. Всі породіллі отримали від Фонду комплекти для новонароджених (памперси, засоби гігієни, іграшки, рушники та інші необхідні речі).

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter