Вілкул виступив з ініціативою створити обласну і державну програми допомоги людям із зони конфлікту

Політика
Ольга Матвієнко26 червня 2014 о 15:452245 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Вілкул виступив з ініціативою створити обласну і державну програми допомоги людям із зони конфлікту
Глава Фонду «Українська перспектива», депутат Дніпропетровської облради Олександр Вілкул виступив з ініціативою зробити обласну і державну програми гуманітарної допомоги людям із зони конфлікту.

Вілкул виступив з ініціативою створити обласну і державну програми допомоги людям із зони конфліктуОлександр Вілкул. Фото – www.vilkul.ua

– Фонд вже реалізовує гуманітарні адресні програми для жителів Донецької і Луганської областей. Але допомога необхідна сотням тисяч людей. І в такому обсязі її можливо надати тільки якщо всі області і держава створять програми і виділятимуть кошти, в тому числі з обласних та державного бюджетів. Фонд «Українська перспектива» готовий надати допомогу і надати системні напрацювання з реалізації гуманітарних проектів, – сказав Вілкул.

Серед проектів, якими вже займається Фонд – гуманітарний проект «Надайте допомогу!». Вже вивезені із зони конфлікту в криворізький табір 137 дітей. До кінця місяця будуть вивезені ще 250 дітей. Також Фондом буде надана підтримка і молоді з Донецької та Луганської областей, які вступлять до ВНЗ, технікуми та ПТУ Кривого Рогу.

Фонд підтримує волонтерський рух. Найближчим часом планується відправка каравану гуманітарної допомоги в зону конфлікту. У його комплектуванні активну участь беруть жителі Дніпропетровської області.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter